Početna
Betonska baza
Armirački pogon
Smeštaj
Gotovi proizvodi
Galerija
Kontakt
Forum
Guestbook
Opšti podaci
Potvrda o PIB-u
Početna


Dobro došli na sajt firme RATKO MITROVIĆ Požega!

Gradnja "Požega" formirana je 1972. godine za investicione radove na području regiona: Užica, Arilja, Požege, Novog Pazara i Priboja. Tokom svog postojanja važila je i kao pojačanje gradnjama u Čačku i Kragujevcu, za završetak većeg obima preuzetog posla. Prvenstveno je u okviru sistema "Ratko Mitrović" bila samostalni subjekt sa svojom imovinom, obrtnim sredstvima, organima upravljanja i poslovanja. Zapošljavala je standardno 250 do 300 stalnih radnika. U toku 1983. i 1984. godine preuzela je imovinu "Novogradnje", po okončanju likvidacije te firme, i povećala svoju imovinsku masu i broj zaposlenih radnika.
   Gradnja "Požega" važi
, u istorijskom kontekstu, za bitnog nosioca izgradnje investicionih objekata na lokalnom tržištu. U velike i važne izgrađene objekte ubrajaju se prvenstveno fabrika sokova "Budimka" u Požegi, sistem vodosnadbevanja "Rzav", železnička stanica u Užicu i veliki broj poslovnih i stambenih zgrada na navedenom području i Požegi.
   Od 1994
. godine "Ratko Mitrović Požega" posluje kao društvo Kompanije "Ratko Mitrović", sa smanjenim obimom poslova i brojem zaposlenih radnika.


PočetnaBetonska bazaArmirački pogonSmeštajGotovi proizvodiGalerijaKontaktForumGuestbook
Ratko Mitrović Požega ▪ Zelena pijaca 9, 31210 Požega ▪ Telefon: 031/3816 430, 3816 274 ▪ Tel./fax: 031/3716 099 ▪ E-mail: ratkopozega@beotel.net, rmpozega@beotel.net
Powered by: 11811.rs